Dansk Samfundsmedicinsk Selskab

DASAMS Forskningsdag 2024

Forskningsudvalget under Dansk Samfundsmedicinsk Selskab  (DASAMS) inviterer d. 16. januar 2024 til Forskningsdag på AAU SUND, Selma Lagerløfs Vej 249, lokale 11.00.034.

Vi glæder os til se forskningsinteresserede, og i fællesskab drøfte vores forskning, men også lære noget nyt fra hinanden.

I år vil Henrik Bøggild holde et keynote oplæg om Sundhedskompetencer og forskning inden for dette.

Dertil vil der være workshop om brug af AI (kunstig intelligens) værktøjer i forskning.

Der vil også være tid til networking og vores traditionelle sparringscafé.  

Dagen er gratis for DASAMS medlemmer, men der vil være et  deltagergebyr på 110 kr., hvis du ikke er medlem. Vi har et maximalt deltagerantal og vil fordele pladser efter først til mølle princippet.

Dette arrangement blev afholdt den 16 januar 2024

FOR YNGRE FORSKERE

Er du med i et forskningsprojekt, som du godt kunne tænke dig at fortælle 5-10 minutter om og få mulighed for sparring med de øvrige fremmødte? 

Vi vil rigtig gerne høre, hvilken samfundsmedicinsk forskning der bliver lavet rundt omkring i Danmark. Det gælder både mindre forskningsprojekter, eksempelvis mindre registerstudier eller systematiske reviews, til større projekter, såsom ph.d.-projekter eller store projekter med mange involverede, og i alle faser af forskningen fra design til endelig formidling af resultaterne. 

Hvis det er noget for dig kan du, når du tilmelder dig i spørgeskemaet, indsende din interesse, og så vil du blive kontaktet af arrangørerne for at høre mere om din projekt.  

Forskningsudvalget under DASAMS udvælger ud fra de interesserede, 4 oplægsholdere, der hver får 5-10 minutter til at fremlægge deres forskning med 5-10 minutter til spørgsmål (samlet 15 min per oplægsholder).